Mikä on hieronta akatemia?

Hieronta-akatemia on suomalainen koulutus- ja koulutuspalveluita tarjoava yritys, joka keskittyy hierojien ja muiden terveysalan ammattilaisten kouluttamiseen. Yritys tarjoaa monipuolisia hierojakoulutuksia ja -tutkintoja eri puolilla Suomea.

Hieronta-akatemian koulutusohjelmat ovat monipuolisia ja kattavia, ja ne sisältävät erilaisia hierontatekniikoita, anatomiaa, fysiologiaa ja muita terveyteen liittyviä aiheita. Koulutukset ovat käytännönläheisiä, ja opiskelijat saavat paljon harjoitusta hierontatekniikoiden käytössä.

Hieronta-akatemian tarjoamiin koulutuksiin kuuluvat muun muassa klassisen hieronnan ammattitutkinto, urheiluhieronnan ammattitutkinto, fysioterapeutin hierojakoulutus ja monia muita hierojan ammattikoulutuksia.

Hieronta-akatemian verkkosivusto tarjoaa lisätietoa heidän koulutuksistaan, hinnastoista ja koulutuspaikoista eri puolilla Suomea. Yrityksellä on myös aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, jossa he jakavat ajankohtaista tietoa koulutuksistaan ja muista terveyteen liittyvistä aiheista.

Levitä rakkautta